Automobil sleteo sa puta i udario u banderu, povređeno troje 18-godišnjaka

Izvor: JužneVesti.com, 24.Nov.2020, 11:01

Automobil sleteo sa puta i udario u banderu, povređeno troje 18-godišnjaka

Vozač "opela" i dva putnika, sva trojica 18-godišnjaci, povređeni su juče na Vizantijskom bulevaru u Nišu, kada su autom sleteli sa puta i udarili u banderu, kažu u niškoj policiji. Još jedna nezgoda se dogodila u Pantelejskoj ulici gde su se sudarila dva automobila, a kako saznajemo jedan od putnika je lakše povređen.

Udes u kome su povređeni mladići u Vizantijskom bulevaru policiji je prijavljen u 19 sati, a kako saznajemo svi mladići su nakon sletanja sa puta prošli >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << sa lakšim povredama.

I u sudaru "tojote" koju je vozio 45-godišnji Nišlija i "fiata" kojim je upravljao 64-godišnjak, a koji je prijavljen policiji juče oko 13:30, putnik je dobio lake telesne povrede.

U policiji kažu da uzroke nezgoda utvrđuju i da je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.