Autobus neispravan – izlet otkazan

Izvor: NTV.rs, 24.Maj.2015, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobus neispravan – izlet otkazan

Izlet đaka prvaka niške Osnovne škole ,,Branko Miljković’’ otkazan je zbog neispravnosti autobusa, javljaju roditelji koji su za sutra u 11 sati zakazali okupljanje ispred škole u nameri da potraže odgovore ali i novac koji su za izlet već uplatili.
Kako je za NTV izjavila majka Marina Stanković, deca su se, spremna za put, jutros okupila u školi ali su, prema njenim rečima, roditelji uložili protest a potom nadležni odlučili da se izlet do Grze odloži “zbog neispravnog >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << autobusa ali i zbog vozača koji je prethodno vozio više od 15 sati”.
“Izlet je otkazan do daljnjeg a nečiji nemar opet je doveo do toga da bezbednost najmlađih školaraca bude dovedena u pitanje”, kaže ova majka i ističe da su besni roditelji, koji su za jednodnevni izlet plaćali po 1530 dinara, zakazali skup sutra u 11 sati u školi “Branko Miljković”.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.