Auto sleteo u Nišavu, žena stradala

Izvor: JužneVesti.com, 04.Avg.2023, 08:37

Auto sleteo u Nišavu, žena stradala

Jutros oko 7 sati auto koji se kretao iz pravca Durlana upao je u Nišavu u blizini mosta kod "Delte", a iz Hitne pomoći kažu da je više od sat vremena trajala reanimacija, ali da žena nije preživela.

Policija, vatrogasci i Hitna pomoć su od jutros ispod mosta kod "Tošić pumpe", a potvrdili su da se dogodila saobraćajna nezgoda u Pantelejskoj ulici - sletanje automobila sa puta.

Prema podacima koje imam u ovom trenutku Hitna medicinska pomoć ukazuje pomoć ukazuje >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pomoć vozaču ženskog pola - rekli su iz policije nešto pre 8 sati.

Iz Hitne pomoći navode da žena još nije identifikovana, a da pretpostavljaju da je 1971. godište.

Reanimacija je trajala jedno sat vremena, pošto se radi o utopljeniku, ali nije pokazivala nikakve znake poboljšanja - navode iz Hitne pomoći.

Za sada nisu poznate okolnosti ove nesreće.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.