Izvor: RadioCity.rs, 28.Maj.2020, 13:16

Auto-škole u Nišu prilagodile su se novim okolnostima

Kako kažu u "Auto-školi 207", od kada su počeli sa radom svi su dužni da se drže zaštitnih mera, kao i da drže odstojanje. Na teorijskoj obuci može da bude prisutno 6 osoba i predavač. Na polaganju testova može biti 5 osoba.
"Što se praktične obuke tiče, mi se pridržavamo tih mera koje su na snazi. Ko bude dolazio na obuku, moraće da stavi masku i rukavice. To je obavezno i za kandidate i za zaposlene. Što se ispita tiče, samo je malo smanjen obim. Umesto dosadašnjih 7 >> Pročitaj celu vest na sajtu RadioCity.rs << kandidata, sada polaže 6", rekao je Aleksandar Petrović, direktor "Auto-škole 207".
U ovoj auto-školi naglašavaju da ne koriste klima uređaje, da se često dezinfikuju prostorije, a da se vozila dezinfikuju nakon svakog kandidata. Kandidatima nije dozvoljeno da se okupljaju u prostorijama škole van časova.

Oni koje je koronavirus sprečio da polažu teorijski ili praktični ispit, polagali su ga u vanrednim rokovima.
"Veliki broj kandidata je pokriven vanrednim rokovima tako da nisu morali da budu na listi čekanja dugo. U početku je polagalo po 3 kandidata, a kasnije je taj broj povećan na 5", rekli su u ovoj auto-školi.
Novih polaznika, kako kažu, ima, a interesovanje je malo veće nego obično. Očekuju da će se situacija u junu normalizovati i da će se tada nastaviti sa normalnim tempom rada, kakav je bio pre proglašenja vanrednog stanja.

Nastavak na RadioCity.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RadioCity.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RadioCity.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.