Asteriks, Spajdermen i Krcko Oraščić u niškim bioskopima

Izvor: JužneVesti.com, 06.Dec.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asteriks, Spajdermen i Krcko Oraščić u niškim bioskopima

Od noviteta ove nedelje u Cineplexx-u i Vilinom gradu izdvajaju se porodični filmovi - nove avanture nepobedivih Gala Asteriks: Tajna čarobnog napitka, Spajdermen - Novi svet, kao i Krcko Oraščić i četiri kraljevstva. Tu je i istorijsko ostvarenje Kralj Petar Prvi, postapokaliptične Smrtonosne mašine, te francuska drama Priviđenje.

Glavne uloge u još jednoj priči nadahnutoj poznatom bajkom o Krcku Oraščiću tumače >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Mekenzi Foj, Kira Najtli, Morgan Frimen i Helen Miren.

Mlada devojka putuje u magični svet vojnika medenjaka i vojske miševa. U 2018. godini čuvena legenda koju svi znaju, otkriva mračnu stranu - kažu u Vilinom gradu.

Nepobedivi Gali ponovo na bioskopskom platnu; foto: print screen/YoutubeDvojica strip junaka, koja odolevaju svakom napadu zahvaljujući čarobnom napitku, vratila su se na bioskopska platna, a ovog puta Asteriks i Obeliks kreću u potragu za mladim druidom.

U ovoj priči Čudomiks odlučuje da je vreme za osiguranje budućnosti sela pa zajedno s Asteriksom i Obeliksom kreće u potragu za mladim druidom kojem može preneti tajnu o čarobnom napitku koji osigurava trajnu zaštitu - rekli su u Cineplexx-u.

Još jedan poznati strip junak obitavaće na bioskopskom platnu Cineplexx-a počev od naredne nedelje, a reč je o Spajdermenu.

Majlsu će pozavideti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svetu koji ga podučava spašavanju sveta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča nateraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena - navode u Cineplexx-u.

Priča o Kralju Petru stiže u bioskope; foto print screen/YoutubeNa repertoaru je i priča o albanskoj golgoti, Kralju Petru Prvom i njegovom susretu sa majkom jednog od vojnika, kojoj daje obećanje koje ne uspe da ispuni.

Nemoćna da sina pronađe u nepreglednim kolonama vojske i naroda koji se povlači, ona zavetuje samog kralja da mu, umesto nje, preda par čarapa koje je isplela. Nažalost, kralj smrznutog Marinka nalazi prekasno, a Makrena umire na grobu mladog austrijskog vojnika, oplakujući u ime svih majki sve sinove – nevine žrtve rata - rekli su u Vilinom gradu.

O uništenju sveta, novom načinu života hiljadama godina kasnije i neradom savezu dve suprotnosti, govori naučno fantastična akcija Smrtonosne mašine. U Vilinom gradu će se počev od ove nedelje prikazivati i francuska drama Priviđenje, u čiji centar je smešten novinar koga Vatikan angažuje kako bi istražio ostavštine svetog prikaza u malom francuskom selu.

Po njegovom dolasku, upoznaje mladu početnicu Anu, koja tvrdi da je lično prisustvovala prikazu Device Marije. Ona je prikupila puno pristalica u selu, ali je razapeta između svoje vere i mnogih primedbi koje dobija. Suprotstavljen viđenjima sveštenstva i skeptika, Žakov počinje da sumnja u svoj sistem verovanja - pričaju u Vilinom gradu.

Kompletne repertoare niških bioskopa možete pogledati na sajtovima Cineplexx-a i Vilinog grada.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Repertoar Cineplexx Promenade od 6. do 12. decembra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Dec.2018

Na repertoaru se ove nedelje nalaze četiri nova filmska naslova, projekcija koncertnog filma "Burn the stage", kao i pretpremijerne i premijerne projekcije animiranog filma "Spajdermen – Novi svet"..."Kralj Petar Prvi" ..Kada se spletom istorijskih okolnosti Kralj Petar Karađorđević vratio u domovinu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.