Izvor: RTV 5, 25.Apr.2012, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltiranje Koritničke u Nišu (video)

U jeku građevinske sezone Direkcija za izgradnju grada ponovo je u akciji. Ovog puta mašinama i radnicima raduju se stanovnici Ulice Koritničke u Niškoj Banji.
"Konačno da i mi dobijemo asfalt, da i naša deca mogu da voze bicikle i da ne cepamo više obuću."
"Mnogo nam znači", kažu Nišlije iz ovog dela grada.
Izgradnja saobraćajne infrastrukure u Niškoj Banji ovde se ne zaustavlja, ističe Branislav Jovanović, izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada: >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV 5 <<
"Nameravamo ono što niko u Niškoj Banji nije uradio decenijama, a to je put do groblja, dug oko kilometar. Na seoskom području planiramo još dve ulice u naselju Prosek."
Za asfaltiranje Koritničke iz programa periodičnog održavanja komunalne infrastrukture, izdovjeno je 2,200,000 dinara.

Nastavak na RTV 5...






Povezane vesti

Nakon 15 godina put prema Sečanici i Oblačini dobija asfalt (video)

Izvor: RTV 5, 26.Apr.2012, 20:04

Kroz tromeđu triju opština, Paliule, Crvenog Krsta i Merošine, preko koje se proteže neuređeni put koji povezuje nekoliko sela sa gradom, uskoro bi trebalo da dobije asfalt, i kolovoz širine pet metara. U Direkciji za izgradnju grada kažu da će ovaj deo sela u okolini Niša, nakon više od...

Nastavak na RTV 5...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV 5. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV 5. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.