“Artan Lili” slavi 10. rođendan u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 19.Maj.2023, 13:12

“Artan Lili” slavi 10. rođendan u Nišu

Beogradski bend Artan Lili, koji se trenutno nalazi na regionalnoj turneji povodom 10-godišnjice na muzičkoj sceni, nastupiće u subotu 3. juna u 22 sata u niškom 02 - Oxygen Event Club-u, a iz benda poručuju da veliko interesovanje vlada za njihove koncerte i obećavaju odličan koncert u Nišu.

Od prvog singla Džoni, koji su objavili u novembru 2012. godine, Artan Lili je najčešće pominjani sastav u regionu kada se govori o novim snagama na >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << domaćoj i regionalnoj muzičkoj sceni, navode organizatori, a frontmen benda Bojan Slačala rekao je da je interesovanje za njihove koncerte, tokom ove turneje veliko, te da su često koncerti rasprodati unapred.

Eto prilike da nas publika vidi u najboljem izdanju do sad u Nišu. Biće još bolje ako nas nisu nikad gledali, jer je tad doživljaj najveći. A za one koji nas jesu gledali uživo ne brinem - oni već znaju po šta dolaze na naš koncert. Biće ludo, kupite ulaznice na vreme - rekao je Bojan Slačala.

Karte za niški koncert u pretprodaji mogu se naći, po promotivnoj i ograničenoj ceni od 1.000 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.