Anduluzijski rokenrol u niškom klubu Feedback

Izvor: JužneVesti.com, 03.Apr.2024, 09:49

Anduluzijski rokenrol u niškom klubu "Feedback"

Andaluzijski trio Guadalupe Plata nastupiće u četvrtak, 4. aprila od 21 sat u niškom Feedback-u. O njihovim koncertima organizatori kažu da su rokenrol događaji sezone, a takođe najavljuju i knjaževačko-niški bend The Thunder Corpses, koji će nastupiti kao predgrupa.
Sa 6 albuma, pregršt singlova, Guadalupe Plata koncertno je aktivna poslednjih petnaestak godina, navode orgnizatori i kažu da na je njihova muzika suptilna, delikatna i magična, a istovremeno zastrašujuća.
Iskusnom uhu dovoljno je par slušanja da prepozna karakterističan zvuk benda. Iako iz njihovih pesama pršte uticaji koji idu od lokalnog flamenko nasleđa, preko blues legendi kao što su Hound Dog Taylor,...

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.