Ana Stanić sa Simfonijskim orkestrom nastupa krajem januara u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2019, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Stanić sa Simfonijskim orkestrom nastupa krajem januara u Nišu

Kantautorka i rođena Nišlijka Ana Stanić će zajedno sa Simfonijskim orkestrom Impresija nastupiti u niškom Domu Vojske 24. januara sledeće godine, a kaže da je ispunjena njena dugogodišnja želja da najveće hitove izvodi uz pratnju simfoničara i poziva publika da zajedno dožive priču za pamćenje.

Pop simfoniju će nakon beograđana sledeće godine moći da čuje i publika u Novom Sadu i Nišu. Najveće hitove poput Grad, Molila sam anđele, Za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << 20,30 godina, Neka gori sve, Više nisi moj i druge, prema najavama organizatora, Ana Stanić će izvesti u drugačijem aranžmanu. Kaže da joj se ostvario san da napravi ovakav koncert; foto: Live production

Kaže da joj se time ispunila želja da napravi koncert na kome će publici omiljene numere pevati uz pratnju Simfonijskog orkestra.

Taj muzički grandiozni projekat sam ostvarila 24. oktobra u Beogradu i sad želim da tu magiju podelim i sa drugom publikom. Koncert u Beogradu ću pamtiti po nekom predivnom svetu u sali koji mi je dao ono najlepše od sebe, po svih četrdesetoro muzičara na bini koji su svirali bolje nego što sam ih ikad čula, po tome koliko sam uživala pevajući svaku notu. Sad pozivam sanjare, nepopravljive romantike i nežne buntovnike iz Novog Sada i Niša da zajedno doživimo priču za pamćenje - navela je Ana Stanić.

Njen koncert sa orkestrom Impresija počinje u 20 sati.

Cena karte za sad nije poznata, a organizatori kažu da može da se kupi preko sistema Gigstix i na blagajni Doma Vojske.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.