“Amater liga 2021” u futsalu od 15. maja u Nišu

Izvor: JužneVesti.com, 10.Maj.2021, 12:16

“Amater liga 2021” u futsalu od 15. maja u Nišu

Deseta po redu, jubilarna sezona futsal turnira "Amater liga 2021“ počeće sa zakašnjenjem od nedelju dana, tačnije 15. maja, najavljuju iz Sportskog udruženja "Koloseum 018“ i Opštine Crveni krst. U istom terminu počeće i prva sezona basket lige.

Igraće se ligaški sistem, svako sa svakim, a osam najbolje plasiranih ekipa nastaviće takmičenje u eliminacionoj fazi i igrati za nagradni fond od 50.000 dinara.

Očekuje se, ukoliko situacija dozvoli, da se projektovana >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << završnica finalnih mečeva održi krajem juna na terenu Sportskog kompleksa "Rovče“, a organizatori se nadaju i mogućem prisustvu publike.

Rok za prijavu ekipa je produžen do utorka 11. maja, a očekuje se učešće između 10 i 12 ekipa, što je i maksimum za takmičenje.

Sve dodatne informacije vezane za turnir i prijave možete dobiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Amater liga 2011“ ili mejlom na [email protected] i [email protected].

Uporedo sa turnirom u malom fudbalu, od 15.maja na terenima sportskog kompleksa "Rovče“ počeće i prva zvanična sezona "Basket Amater lige Niša“.

Maksimum 16 ekipa koje se budu prijavile, svakog vikenda biće podeljene po grupama i igrati međusobno po pravilima basketa 3x3. Najbolje plasirane iz svake grupe će nastaviti takmičenje u eliminacijonim fazama. Pobednik finalnog duela dobiće pehar, medalje, komplet majica i nagradno besplatno učešće za naredni turnir, koji će se održati svakog narednog vikenda.

Ukupno će se održati 24 vikend turnira na kojima će sve ekipe svojim učešćem i plasmanom sakupljati određeni broj poena koji će im značiti za konačan plasman. Najboljih osam ekipa sa najviše sakupljenih bodova tokom svih ovih turnira dobiće pravo nastupa na završnom turniru u oktobru, kada se očekuje borba za glavni trofej i nagradni fond od oko 50.000 dinara.

Sve dodatne informacije vezane za turnir i prijave možete dobiti na zvaničnoj Fejsbuk stranici "Sportsko udruženje Koloseum 018“ ili na mejl adresi [email protected].

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.