Ako se isključujete sa Toplane, morate prvo da obavestite Distribuciju

Izvor: NiskeVesti.rs, 22.Sep.2016, 11:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako se isključujete sa Toplane, morate prvo da obavestite Distribuciju

Ukoliko odlučite da dosadašnji način grejanja u svom objektu zamenite grejanjem putem električne energije, prethodno je potrebno da podnesete zahtev niškoj Distribuciji za izdavanje odobrenja za priključenje objekta zbog promene odobrene snage, saopštilo je ovo preduzeće.

Zahtev se podnosi kako bi se obezbedio siguran i pouzdan rad distributivnog sistema i kvalitetna isporuka električne energije u okolnostima očekivanog porasta potrošnje u predstojećem zimskom periodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu NiskeVesti.rs << objašnjavaju iz Distribucije.
Dodaju da su uspešno završene redovne godišnje pripreme sistema za zimski period i da se očekuje da će elektroenergetski sistem biti pouzdan i stabilan.

Nastavak na NiskeVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NiskeVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NiskeVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.