Akcija za bezbednost na putnim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Nov.2010, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija za bezbednost na putnim prelazima

NIŠ -

"Železnice Srbije" započeće danas u niškoj osnovnoj školi "Učitelj Tasa" akciju za bezbednost na putnim prelazima pod nazivom "Oprez! Izaberi život", koja će biti organizovana u više od 100 škola u 15 gradova širom zemlje.

Kako je najavljeno iz tog preduzeća, akcijom će biti obuhvaćeno više od 15.000 učenika najmlađeg uzrasta, a u Nišu će biti sprovedena u devet osnovnih škola.

Učenicima će tokom predavanja biti prikazana multimedijalna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prezentacija obrazovno- zabavnog karaktera, koja ima za cilj da na odgovarajući način ukaže na opasnosti i upozna đake sa pravilnim učestvovanjem u saobraćaju preko putnih prelaza.

Predavanja će biti interaktivna, kako bi se ostvarila potrebna komunikacija sa učenicima i postigao odgovarajući efekat.

Akcija se sprovodi u okviru međunarodne kampanje o podizanju svesti građana pri prelasku putnih prelaza koja je startovala 22. juna na Međunarodni dan bezbednosti na putnim prelazima i u koju je uključeno 45 zemalja i železničkih uprava širom sveta.

"Železnice Srbije" već su održale javne časove o bezbednosti na putnim prelazima u pet gradova u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"OPREZ! IZABERI ŽIVOT"

Izvor: Kurir, 11.Nov.2010

NIŠ - "Železnice Srbije" započeće danas u niškoj osnovnoj školi "Učitelj Tasa" akciju za bezbednost na putnim prelazima pod nazivom "Oprez! Izaberi život", koja će biti organizovana u više od 100 škola u 15 gradova širom zemlje...Akcijom će biti obuhvaćeno više od 15.000 učenika najmlađeg...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.