Aerodromska deklaracija - stranke i udruženja za vraćanje niške vazdušne luke Gradu

Izvor: JužneVesti.com, 21.Jun.2021, 16:23

"Aerodromska deklaracija" - stranke i udruženja za vraćanje niške vazdušne luke Gradu

Otpis aerodromskog duga za zemljište, produžetak ugovora sa niskotarifnim kompanijama i vraćanje Aerodroma "Konstantin Veliki" Nišu, zahtevi su "Aerodromske deklaracije 018: Građansko-politička tačka saglasja" koju je trenutno potpisalo 10 stranaka i nevladinih organizacija. Inicijatori Deklaracije pozivaju sve građane, ali i organizacije, stranke, pokrete i inicijative da u narednim danima daju svojim potpisom podršku zahtevima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Aerodromska deklaracija 018: Građansko – politička tačka saglasja

Izvor: JUGpress.com, 21.Jun.2021

NIŠ..Niški aerodrom poklonjen je državi u ime Nišlija, a da Nišlije niko nije pitao. Ta odluka duboko je ukorenjena u nagonu republičke vlasti ka centralizmu i inferiornom kompleksu lokalne vlasti prema partijskoj i državnoj centrali...Tri godine od odluke donete po naređenju, ovaj posao još...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.