3 ulice u Nišu i 3 sela u okolini bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 06.Nov.2019, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3 ulice u Nišu i 3 sela u okolini bez vode

Uglavnom zbog havarija i radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u JKP Naissus, pojedini delovi Niša i okoline danas će biti bez vode do 15 sati. Zbog radova je isključen veći deo Panteleja, Gutenbergova ulica, deo Rudničke. Slavine su suve i pojedinim domaćinstvima u Mramorskom potoku i Bubanj selu, dok je cisterna sa pijaćom vodom u Rujniku.

Radovi na mreži u Ulici Vase Pelagića u Panteleju najavljeni su još juče iz Javnog komunalnog preduzeća Naissus.
>> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << />
Zbog priključivanja na sistem vodovodne mreže u prekidu je vodosnabdevanje do 15 sati u više ulica, od Kosovke devojke do Studeničke i od Somborske do Knjaževačke ulice. Nakon završenih radova u predviđenom roku, vraća se redovno stanje u snabdevanju vodom na objavljenoj lokaciji - kažu u Vodovodu.

Voda je primećena na ulici i površini u Rudničkoj, Gutenbergovoj, Bubanj selu i Mramorskom potoku i tamo je neophodno raskopavanje.

Zbog radova na popravci vodovodne mreže i priključne veze, moguć je manji prekid vodosnabdevanja do 15 sati u naselju Mramorski potok, i na delu puta za Aleksandrovo - poručuju iz JKP Naissus.

Odlukom Štaba za vanredne situacije, kako kažu u Naissus-u, cisterna sa pijaćom vodom od 8 do 15 sati biće u Rujniku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Delovi Niša i okoline bez vode

Izvor: JužneVesti.com, 07.Nov.2019, 10:32

Zbog radova na vodovodnoj mreži, kako kažu u Javnom komunalnom preduzeću Naissus, bez vode će biti žitelji Triglavske ulice kod naselja Crvena zvezda, kao i oni koji stanuju u Gutenbergovoj ulici u Panteleju. Pored njih, suvih slavina danas će biti i oni koji stanuju u selu Paljina, ali i u Gabrovcu...U...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.