20. Sednica Saveta za mlade (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 24.Sep.2014, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

20. Sednica Saveta za mlade (VIDEO)

Položaj mladih u Nišu trebalo bi znatno da bude bolji već od iduće godine, poručuju u Savetu za mlade grada Niša. Na 20. sednici ovog savetodavnog tela, osim uobičajenih tačaka raspravljalo se o planovima za jačanje uticaja Saveta na donošenje skupštinskih odluka, realizaciji novih projekata, ali i većem angažovanju mladih Nišlija.
Projekti za mlade grada Niša trebalo bi da budu bolje sagledani i podržani od strane svih nadležnih u našem gradu, kako bi se sam položaj >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << mladih poboljšao u bliskoj budućnosti, ističu u niškom Savetu za mlade. Osim protokolarnih stvari, na 20. sednici  raspravljalo se i o budućim planovima za unapređenje  rada.
Na sednici je bilo reči i o pravima studenata, i njihovim planovima za povećanje broja ispitnih rokova.
Savet za mlade grada Niša za naredni period je najavio održavanje fokus grupa i sastanaka, na kojima će biti reči o budućim planovima i projektima za angažovanje mladih.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.