NIKOLIJA NA KOKAINU: Ljubila se s devojkama, pušila vutru

Izvor: Kurir, 12.Jan.2014, 07:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOLIJA NA KOKAINU: Ljubila se s devojkama, pušila vutru

Ćerka Vesne Zmijanac, odnedavno i pevačica, u spotu svojih drugova glumila bahatu narkomanku koja luduje po žurkama

U vrtlogu poroka.

Nikolija Jovanović navučena je na drogu! Atraktivna ćerka Vesne Zmijanac i odnedavno pevačica uživala je u bahanalijama u jednom stanu. Ljubila se s tri devojke, pušila vutru i šmrkala kokain. I pre nego što krenu negativni komentari po internetu, moramo reći da je sve to bila samo gluma za potrebe spota „Miss >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << C. O. K. E“ grupe The Hupe. Nikolija je bez razmišljanja prihvatila ponudu da zaigra u ovom niskobudžetnom video-klipu, koji je snimljen za jedan dan.

- Ne šmrčem kokain! Sve u spotu je lažno, a ja sam dobila angažman kao model. Nije bilo ni kokaina, ni vutre, već samo šećer. Sve je to gluma. Moji drugari su radili pesmu i mnogo mi se sviđa - rekla je Nikolija i dodala:

- Nemojte slučajno da stavljate neki ružan naslov, to je sve gluma, nije ništa pravo.

Nikolija, inače, obožava da posećuje dobre žurke i popije koju čašicu, ali dosad se nije bahato ponašala. U svakom slučaju, ako jednog dana bude želela da promeni profesiju i batali mikrofon, kao glumica bi odlično prošla.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLIJA NA KOKAINU: Ljubila se s devojkama, pušila vutru

Izvor: Dzungla.org, 12.Jan.2014

Ćerka Vesne Zmijanac, odnedavno i pevačica, u spotu svojih drugova glumila bahatu narkomanku koja luduje po žurkama OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.