Šta nudi kineski smartfon za 65 dolara?

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2015, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta nudi kineski smartfon za 65 dolara?

Kineski proizvođač Xiaomi poznat je po tome što nudi pristojne telefone po veoma pristupačnim cenama. Njihov novi model prodavaće se za samo 65 dolara, što je možda najjeftiniji smartfon koji ćete moći da nađete.

Xiaomi trenutno nudi model Redmi 2 koji košta 110 dolara, ali kompanija se tu ne zaustavlja. Ovaj kineski proizvođač radi na novom modelu koji će ponuditi vrlo pristojne specifikacije po ceni od 65 dolara.

Novi telefon bi trebalo da se odlikuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 4,7-inčnim ekranom, 720p rezolucije kao i Android 4.4.4 Kitkat operativnim sistemom.

Razlika u odnosu na Redmi 2 će biti u čipsetu jer će ovde biti LC1860C umesto Snapdragona 410, a pored toga očekuje se 1 GB RAM i 8 GB interne memorije kao i kamera od 8 megapiksela.

Ostaje da vidimo da li će cena koju je zacrtao kineski proizvođač zaista i biti krajnja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.