Smiljanićeva: 50 odsto Srba da koristi internet do 2009. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Maj.2008, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smiljanićeva: 50 odsto Srba da koristi internet do 2009. godine

BEOGRAD - Ministarka za telekomunikacije i informatičko društvo Aleksandra Smiljanić rekla je danas da je cilj tog ministarstva da do kraja 2009. godine 50 odsto stanovništva koristi internet.

Kako je saopšteno iz Udruženja novinara Srbije (UNS), Smiljanićeva je to rekla tokom posete školi interent novinarstva koju organizuje to udruženje.

Samardžićeva je podsetila i da to ministarstvo sprovodi projekte uvođenja elektronske uprave u državnim organima, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i prevođenje na srpski jezik softvera za kancelarijsko poslovanje.

U saopštenju se navodi i da je Smiljanićeva istakla da će od jesen i novinarima na terenu biti olakšan posao, jer će na većem delu teritorije Srbije biti dostupan bežični internet.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.