Sledeći put kad budete koristili desni klik u Gmailu sačekaće vas 12 novih opcija

Izvor: Vesti-online.com, 14.Feb.2019, 07:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sledeći put kad budete koristili desni klik u Gmailu sačekaće vas 12 novih opcija

Da li ste ikada klinuli desnim dugmetom miša na poruku u vašem Gmailu?

Ako jeste, nije vam puno vredelo jer desnim klikom dobijate meni sa samo tri opcije - archive, mark as unread i delete.

Ali ovo će se promeniti na veliki način jer je Google najavio da dodaje još pregršt opcija.

Novi Gmail desni klik će sada imati ukupno 12 opcija: reply, reply all, forward, archive, delete, mark as unread, snooze, move to, label as, mute, find emails from same >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sender, and open in new window.

Za osobe čiji posao zahteva podosta kliktanja i mejlova, ovo će svakako biti više nego dobrodošao dodatak jer je Google u taj meni ubacio gotovo sve što bi moglo da vam zatreba.

Nove opcije će biti automatski aktivne i počele su da se isporučuju korisnicima. Sve će se dešavati u više etapa, tako da nema razloga za brigu ako vaš desni klik i dalje ima samo 3 opcije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.