Skajp i u televizorima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2010, 17:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skajp i u televizorima

BEOGRAD - Kompanija Skajp postigla je dogovor sa Panasonikom i firmom LG o ugradnji svog softvera za video komunikaciju u televizore visoke definicije, piše magazin Mikro.

Kada se pojave prvi modeli televizora sa ugrađenim skajpom, korisnici će moći da ostvare video komunikaciju preko televizijskih ekrana, što predstavlja do sada najveće približavanje računara i Interneta sa televizijskim uređajima.

Analitičari smatraju da će ugradnja softvera za besplatnu video komunikaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << postati ozbiljna konkurencija video konferencijskim uslugama velikih kompanija, kao što su Cisko sistems i Polikom.

U kompaniji Skajp najavljuju da će se novi modeli televizora sa njihovim softverom i vezom ka Internetu pojaviti na tržištu sredinom ove godine.

U televizorima neće biti ugrađene veb kamere, već će oni koji žele da koriste skajp morati odvojeno da kupe kamere sa ugrađenim mikrofonom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skype i u televizorima

Izvor: Mikro - PC World, 28.Feb.2010, 18:04

Kompanija Skype postigla je dogovor sa Panasonicom i LG Electronicsom o ugradnji svog softvera za video komunikaciju u televizore visoke definicije. Kada se pojave prvi modeli televizora sa ugrađenim Skypeom, korisnici će moći da ostvare video komunikaciju preko televizijskih ekrana, što predstavlja...

Nastavak na Mikro - PC World...

Skype i u televizorima

Izvor: B92, 01.Mar.2010

Kompanija Skype postigla je dogovor sa kompanijama Panasonic i LG Electronics o ugradnji svog softvera za video komunikaciju u televizore visoke definicije...Izvor: Mikro.. ..Kada se pojave prvi modeli televizora sa ugrađenim Skypeom, korisnici će moći da ostvare video komunikaciju preko televizijskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.