Izvor: Beta OMS, 17.Dec.2012, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za video umetnike

Beograd, 17. decembar 2012 - Povodom desetog rođendana, kompanija SBB raspisuje konkurs za mlade filmske umetnike. U želji da podrži kreativne stvaraoce i promoviše njihove radove, SBB poziva umetnike da pošalju svoje snimljene filmove (seriju, dokumentarac, spot, video instalaciju) i prijave se za konkurs na kojem mogu osvojiti novčanu nagradu od 5000 evra. Mogućnost prijave imaju svi neafirmisani umetnici, studenti, kao i oni koji se video stvaralaštvom bave iz hobija.

Nastavak na Beta OMS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SBB Konkurs za video umetnike

Izvor: ItRešenja.com, 17.Dec.2012

Povodom desetog rođendana, kompanija SBB raspisuje konkurs za mlade filmske umetnike. U želji da podrži kreativne stvaraoce i promoviše njihove radove, SBB poziva umetnike da pošalju svoje snimljene filmove (seriju, dokumentarac, spot, video instalaciju) i prijave se za konkurs na …The post SBB...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.