Izvor: Blic, 27.Apr.2022, 15:30

PRAKSA ZA STUDENTE U NIS-U: Počinje prijava za šestu generaciju "NIS CALLING"

Kompanija NIS poziva studente završnih godina fakulteta i master studija da se pridruže timu jednog od najvećih energetskih sistema u regionu, kroz šestu sezonu programa prakse „NIS Calling”. Za sve kandidate koji su željni da steknu nova znanja i veštine u različitim oblastima naftne industrije, NIS je pripremio fleksibilan plaćeni program koji se zasniva na 480 radnih sati prakse, a koje studenti mogu da rasporede tokom četiri meseca, u zavisnosti od njihovih obaveza na fakultetu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Praksa za studente u NIS-u: Počinje prijava za šestu generaciju "NIS Calling"

Izvor: B92, 27.Apr.2022

Beograd -- Kompanija NIS poziva studente završnih godina fakulteta i master studija da se pridruže timu jednog od najvećih energetskih sistema u regionu...To je moguće kroz šestu sezonu programa prakse "NIS Calling"...Za sve kandidate koji su željni da steknu nova znanja i veštine u različitim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.