Ova čudesna aplikacija pretvara vaše lične fotografije u stikere

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jul.2017, 04:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ova čudesna aplikacija pretvara vaše lične fotografije u stikere

​Za sve koji baš i ne vole da troše reči Prisma laboratorija je osmislila stikere koji još uvek nisu viđeni ni na jednoj socijalnoj mreži.

Sticky AI je aplikacija iz Prisma laboratorije i donosi aplikaciju za umetničke filtere koja je prošle godine oduševila korisnike.

Sada je u ponudi nova aplikacija koja vaše fotografije pretvara u stikere. Kada budu spremni za slanje možete ih isporučiti preko aplikacija Messenger, WhatsApp, iMessage i drugih.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Svoju zbirku stikera moguće je obogatiti i sopstvenim likom tako što ćete uključiti aplikaciju i odaberati da li želite da se slikate, ili da iskoristite već postojeću sliku koju imate u galeriji.

Kada odaberete fotografiju, Sticky AI će automatski “iseći” pozadinu i ostaviti samo lik na providnoj pozadini.

Postoji i opcija da držite dugme kamere, tako da napravite burst niz fotki koje će Sticky AI automatski spojiti u GIF, ukoliko ga vaša željena aplikacija za četovanje podržava kao format.

Dostupni su vam i filteri, koji će vašu fotku pretvoriti u crno.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.