Osmeh na dar

Izvor: osmehnadar.org, 02.Dec.2010, 19:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osmeh na dar

Студенти Правног факултета у Бегораду, у оквиру Фонда ''Осмех на дар'' организују јубиларну, пету по реду, акцију прикупљања пакетића за најугорженију децу из Србије која почиње сутра ( 1. децембра) и спроводиће се до 22. децембра.

Ове године акције су подржали и други факултети БУ ( Економски, Машински, Филозофски, Саобраћајни, Фармацеутски, Богословски, ФОН, Академија за дипломатију и безбедност и други), тако да ће преко 350 студената у холовима својих факултета прикупљати слаткише, школски прибор и играчке.

Циљ студената је да прикупе што више новогодишњих пакетића за малишане из најугроженијих делова Косова и Метохије, као и да, након посете енклавама, организују дружење и поделу пакетића деци са инвалидитетом из неколико београдских школа и деци из Универзитетске дечије болнице у Тиршовој.

Студенти ће на Косово ићи 25. и 26. децембра, док ће се други део акције спровести у Београду, непоредно пред Нову Годину.

Сви људи добре воље могу слаткише, школски прибор или играчке донети на Правни факултет, сваког радног дана од 10 до 16 часова.

Желимо да овом акцијом помогнемо онима којима је помоћ неопходна, да покренемо активизам код младих, да друштву скренемо пажњу на проблеме који нас окружују и да покажемо како уз мало воље, времена и ентузијазма можемо да мењамо свет око себе.

Верујемо да ћете препознати нашу хуману идеју и помоћи нам да њен глас стигне до оних којима је помоћ потребна као и до оних који желе да је пруже.

С поштовањем,
Медија сектор Фонда Осмех на дар


Марина Ђогић 063/ 721 09 04
Марија Вукасовић 062/ 87 19 808
http://www.osmehnadar.org/

Nastavak...