Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Okt.2023, 13:58

Oglasio se Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu o padu devojke

Nakon što je jutros oko 9 časova studentkinja M. P. (22) pala sa visine od 4 metra u holu Fakulteta tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu, iz ove obrazovne ustanove navode da je devojci najpre pozlilo, nakon čega je došlo do pada na stepeništu. Na lice mesta je ubrzo stigla ekipa Hitne pomoći i studentkinja je odvezena u Urgentni centar Vojvodine, a o svemu je odmah obaveštena i policija koja je izvršila uviđaj.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE STUDENTKINJA KOJA JE PALA SA ČETIRI METRA VISINE Pre dve nedelje proglašena za najboljeg ženskog sudiju u tekvondou (FOTO)

Izvor: Blic, 27.Okt.2023

Studentkinja M. P. (22) pala je jutros oko 9 časova između stepeništa u holu Fakulteta tehničkih nauka dok je čekala da počne predavanje, naočigled svojih kolega, a kako je navedeno u zvaničnom saopštenju ove obrazovne ustanove, njoj je pozlilo, nakon čega je usledio pad. Kako "Blic" saznaje,...

Nastavak na Blic...

Jeziva saobraćajka u Kruševcu: Oboren motociklista - užasan prizor na licu mesta (FOTO)

Izvor: 24sedam.rs, 27.Okt.2023

Na lice mesta ekspresno je stigla Hitne pomoći, a ubrzo nakon njih i policija koja trenutno vrši uviđaj

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.