Novi Googleov Pixel potpuno razotkriven (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2019, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Googleov Pixel potpuno razotkriven (VIDEO)

Izgleda da je već postalo uobičajno da se novi modeli Googleovih pametnih telefona, pre zvaničnog predstavljanja, pojavljuju u "unboxing" video klipovima jutjubera iz istočne Evrope.

Tako je bilo i ovoga puta, sa modelom Google Pixel 3 Lite. Na YouTubeu je objavljen video koji detaljno otkriva izgled tog dolazećeg pametnog telefona.

U pitanju je uređaj koji pripada srednoj klasi pametnih telefona, o kome su se već pojavljivale informacije na duštvenim mrežama >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i specijalizovanim sajtovima.

Sada je, konačno, na YouTube kanalu Andro News, Pixel 3 Lite prikazan u potpunosti. Video je ubrzo uklonjen, ali se za kratko vreme ponovo pojavio na drugim kanalima.

Iz njega se može saznati da Google svoj novi smartfon razvija pod šifrovanim imenom Sargo.

Uređaj pokreće Snapdragon 670 procesor, ima 4GB RAM memorije, LCD ekran dijagonale 5,56 inča i rezolucije 2.220 x 1.080 piksela. Sve to napaja baterija kapaciteta 2.915 mAh. Telefon ima standardni ulaz za slušalice od 3,5 milimetara.

Telefon je sličan modelu Pixel 3, ali nema sekundarnu selfi kameru, kao ni zvučnik sa prednje strane. Kućište je najvećim delom napravljeno od plastike.

Treba pomenuti i da Pixel 3 Lite ima sličnu zadnju kameru kao njegovi skuplji "rođaci". U pitanju je kamera od 12 megapiksela sa optičkom stabilizacijom slike i otvorom blende f/1.8.

Kvalitet fotografija je navodno identičan onom kakav nudi kamera modela Pixela 3, navodi The Verge.

Nije redak slučaj da, nedugo nakon objave ovakvih detalja, usledi i zvanično predstavljanje samog uređaja.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.