Nahranite psa preko mobilnog

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2012, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nahranite psa preko mobilnog

Nekada bi se negde zadržali ili prenoćili, ali znate da vam je pas sam kod kuće i gladan. Uređaj pod nazivom Pintofeed omogućava vam da nahranite ljubimca koristeći smartfon, daleko od kuće.

Kada se "zakači" na bežični Internet u vašoj kući, hranilica za psa ili mačku može se aktivirati s bilo kog mesta pomoću mobilne aplikacije. Hranjenje takođe može biti automatizirano.

"Pintofeed" je uređaj koji se može unapred programirati i kreirati personalizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << raspored hranjenja vaših krznenih prijatelja. Ako imate više od jednog čupavca kod kuće, možete kontrolisati nekoliko uređaja "Pintofeed" preko jednog računa.

Kada se ljubimac najede, obaveštenje o tome možete dobiti putem SMS-a, Tvitera ili čak Fejsbuka. U "Pintofeed" može stati između 2,2 i 4,5 kilograma hrane, a kutija ima sposobnost da duže vreme hranu održava svežom. Hrana se može razdeliti u manje delove, što će omogućiti da preko aplikacije za pametni telefon pratite koliko je hrane vaš kućni ljubimac pojeo u jednom obroku.

"Pintofeed" je trenutno u fazi prototipa, a pokušava da sakupi 50.000 dolara putem servisa "Indiegogo" kako bi pokrenuo komercijalnu proizvodnju. Kada se pojavi na tržištu, očekuje se da će mu cena biti oko 99 dolara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.