Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2024, 21:53

Kad pogreši mašina: Kažnjen jer je veštačka inteligencija ocenila da je tokom vožnje pričao telefonom

Jedan Holanđanin je kažnjen sa 380 evra pošto ga je kamera sa veštačkom inteligencijom snimila kako razgovara telefonom tokom vožnje. Međutim, on tvrdi da se samo češao po glavi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

https://novimagazin.rs/nauka-i-tehnologija/317060-kad-pogresi-masina-kaznjen-jer-je-vestacka-inteligencija-ocenila-da-je-tokom-voznje-pricao-telefonom

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2024

Predstavnici opozicionih stranaka i politički analitičari na Kosovu saglasni su u tome da se, na političkom nivou, ne treba odazvati pozivu na sastanak o korišćenju dinara na severu Kosova, na pregovorima pod pokroviteljstvom EU, koji su zakazani za 27. februar.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.