Instagram novina koja će vam se sigurno dopasti

Izvor: Vesti-online.com, 18.Jun.2018, 01:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Instagram novina koja će vam se sigurno dopasti

Instagram je potvrdio da korisnici više neće moći da vide ako je neko napravio screenshot njihovog Storija.

Ranije ove godine, Instagram je izazvao paniku među korisnicima nakon što je počeo da testira funkciju koja pokazuje ljuidma da je neko snimio njihov Stori.

Kada korisnici prvi put probaju da naprave screenshot Storija dobijali su upozorenje:" Sledeći put kada snimate priču, osoba koja ju je postavila će moći to da vidi":

U nekim prilikama, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << pojedini korisnici čak nisu ni dobijali upozorenje.

Ali sada je kompanija rešila da promeni ovu funkciju – a mnogima će biti drago da čuju da korisnici od sada više ne mogu da vide kada njihovi pratioci naprave screenshot neke fotografije ili videa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.