Digitalne tetovaže za Moto X

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jul.2014, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Digitalne tetovaže za Moto X

Motorola već neko vreme sarađuje sa Vivalinkom kako bi stvorila digitalne tetovaže uz pomoć kojih korisnici mogu da otključaju njen smartfon Moto X, a kompanija je sada rešila da svima pruži nešto detaljniji uvid u ovu ideju.

Kada približite tetovažu uređaju on će se automatski otključati

 

Tetovaža, koja nije trajnog karaktera, može se naneti na koži i koristiti na način vrlo sličan onom na koji trenutno koristimo NFC – kada približite >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tetovažu uređaju on će se automatski otključati.

 

Tetovaže dolaze u pakovanjima od 10 primeraka koja koštaju 10 dolara. Svaka tetovaža ima životni vek od 5 dana nakon čega će se sama odlepiti, naravno, svaki kontakt sa vodom će dodatno smanjiti njenu dugovečnost.

 

U slučaju kradje ili gubitka tetovaže, Motorola navodi da je moguće deaktiviranje na daljinu. Međutim, ta jednokratna digitalna tetovaža trenutno je prilagođena samo telefonu Moto X.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.