Besplatan pristup kreditnom rejtingu?

Izvor: VOA, 13.Jan.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan pristup kreditnom rejtingu?

Bela kuća je najavila novu politiku nekolicine banaka kojom će potrošačima biti omogućen besplatan pristup njihovom kredintom rejtingu, što bi moglo da pomogne pojedincima da otkriju kradju identiteta.

"Bank Of America", "JP MorganChase" i "Ally Financial" će nuditi te usluge svojim klijentima kasnije tokom godine.

A poslovna putovanja su pospešena ojačanom ekonomijom. Američki biznisi su prošle godine potrošili rekordne sume na poslovna putovanja i očekuje >> Pročitaj celu vest na sajtu VOA << se da će ove godine te sume biti još veće. Medjunarodna poslovna putovanja su zabeležila pad 2012. i jedva da su porasla tokom 2013, ali kompanije sada vide potrebu da se prošire na globalna tržista i pospeše profit. Takodje vlada uverenje da će jeftinije gorivo dovesti do pada cena avionskih karata za devet desetina procenta ove godine.

U medjuvremenu, dva tipa berzanskih akcija koje su mnogi investitori smatrali unosnim trenutno ne stoje najbolje. Naime, akcije "Google"-a su juče zabeležile pad od tri dolara i 66 centi što znači da je njihova vrednost ove godine pala  6,3 odsto i 19,1 odsto u odnosu na najveću vrednost tokom poslednje 52 nedelje.

Takodje akcije kompanije "Apple" su juče pale za 2.76 poena i završile dan vrednošću od 109.25  što znači da je vrednost njihovih akcija pala blizu 9 odsto u odnosu na najvišu vrednost prošle godine.

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Besplatan pristup kreditnom rejtingu?

Izvor: GdeInvestirati.com, 14.Jan.2015, 13:16

Bela kuća je najavila novu politiku nekolicine banaka kojom će potrošačima biti omogućen besplatan pristup njihovom kredintom rejtingu, što bi moglo da pomogne pojedincima da otkriju kradju identiteta..."Bank Of America", "JP MorganChase" i "Ally Financial" će nuditi te usluge svojim klijentima...

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.