Izvor: RTS, 28.Okt.2023, 21:03

Ухапшен осумњичени за крађу златног накита вредног око 500.000 евра

Kрагујевачка полиција је у сарадњи са Управом криминалистичке полиције, Службом за сузбијање криминала и Управом за технику расветлила серију тешких крађа и ухапсила Д. Р. (1979) из Сомбора, осумњиченог за више кривичних дела.
Сумња се да је Д. Р. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << синоћ провалио у кућу једног Kрагујевчанина из које је украо велику количину златног накита вредног око 500.000 евра, саопштила је полиција.
Брзом акцијом крагујевачке полиције осумњичен је пронађен, а украдени предмети ће бити враћени власнику.
Такође, како наводи полиција, сумња се да је Д. Р. у претходном периоду на територији Крагујевца, али и широм Србије, обијао куће из којих је украо новац и предмете од вредности и тако починио више кривичних дела тешка крађа. 
Осумњиченом је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву бити приведен Основном јавном тужилаштву у Крагујевцу, наводи се у саопштењу.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.