Izvor: RTS, 18.Jul.2023, 19:15

Временска прогноза 19. јул 2023.

У већини места претежно сунчано. Увече се у Војводини и западној Србији очекују пљускови с грмљавином. Понегде су могуће непогоде с градом и олујним ветром. Највиша дневна температура до 38 степени. У главном граду сунчано и топло, увече пљусак. Температура до 36 степени. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
19.07.2023. Среда Претежно сунчано и веома топло. После подне, увече и током ноћи у Војводини, западној и централној Србији јак развој облачности са пљусковима и грмљавином. У зони пљускова могуће су и краткотрајне временске непогоде са градом и олујним ветром. Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, после подне у скретању на западни и северозападни. Наjнижа температура од 17 до 24 , а највиша дневна од 33 до 38 степени.
20.07.2023. Четвртак Променљиво облачно уз мало нижу температуру и смену сунчаних и облачних периода, а појава пљускова са грмљавином очекује се у северним, западним и централним крајевима. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни. Најнижа температура од 18 до 22 , а највиша од 30 до 34 степена.
21.07.2023. Петак Претежно сунчано и топлије. Уз локални развој облачности, пљускови са грмљавином очекују се на северу Србије, нарочито крајем дана, када могу бити израженији уз град и олујни ветар. Ветар слаб и умерен, јужни, крајем дана у скретању на северозападни. Најнижа температура од 17 до 21 , а највиша дневна од 32 на северу до 37 степени на југу Србије.
22.07.2023. Субота На југу Србије претежно сунчано и врло топло, а на северу, нарочито крајем дана, нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином и условима за непогоде: град и олујни ветар. Ветар слаб и умерен, променљивог смера. Најнижа температура од 17 до 22 °С, а највиша од 30 на северу до 37 степени на југу земље.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.