Izvor: RTS, 16.Nov.2023, 21:32

Вучић: Проблем са Поштом могао да се реши раније, морамо да извучемо поуке

Председник Александар Вучић рекао је поводом постигнутог договора са синдикатима "Поште Србије" да су они који су потписали договор са председницом Владе Аном Брнабић часни и одговорни људи и додао да је тај проблем могао да се реши раније.
Александар >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Вучић је, после отварања сајма "Винска визија Отвореног Балкана", изјавио да има оних који су политички организовани и који се боре за интересе неких других компанија, приватника, тајкуна, али да су они који су потписали часни људи и да је неко требало са њима да разговара, покаже бригу за њих и њихове породице.

"И то показује да ми морамо да се мењамо и да ми морамо да направимо другачији однос. Тако да из тог угла ми морамо да извучемо поуке, да научимо да није наша фотеља и наша функција најважнија и зато ће морати да буде много промена", рекао је Вучић.
Коментарисао је и протесте пољопривредника, рекавши да има оних који су лагали да гаје пшеницу, а да је сателитски снимак показао да је тамо шума, те поручио да се новац даје стварним пољопривредницима, сељацима, људима који живе од тога, а не преварантима.
 Осврнуо се на још један захтев пољопривредника.
"Знате шта они траже. Они кад вам донесу рачун да су платили да је плави обојени дизел, ми им то платимо. То је рефакција. А они сад траже да дођу на пумпу да не плате, па да се руши цео систем. Како да то изведемо?", упитао је Вучић.
"Бесмислено одговарати на све лажи, као и на уклањање споменика у Приштини" Председник се осврнуо и на тврдње америчког геополитичара Џорџа Фридмана да се Србија спрема за рат, као и на уклањање надгробног споменика српским војницима са гробља у Приштини.
"На њихове лажи немогуће је сваког дана одговарити, као и на бесмислено уклањање српског надгробног споменика на гробљу у Приштини. Јер кад год се питате шта ли је тим људима у глави који то раде, ни до каквог закључка не можете да дођете", рекао је Вучић.
Истакао је да је реч о албанском лобисти, као и да такве лажи слуша од почетка сукоба у Украјини.
Сматра да ће са лажима наставити, али је поручио да треба да градимо нашу земљу, да идемо напред и да имамо што је могуће већи раст, како би престигли земље ЕУ које су испред нас.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.