Izvor: RTS, 11.Nov.2023, 13:43

Од понедељка пријава за студентске картице

Пријава студената за нове студентске картице почиње у понедељак, 13. новембра, у подне, најавио је министар финансија Синиша Мали. Студенти ће за картице моћи да се пријаве на порталу Управе за трезор.
Око 240.000 студената из Целе Србије моћи ће да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << користе бројне попусте и погодности које омогућавају нове студентске картице, навео је министар финансија Синиша Мали.
Како је најавио, студенти ће приликом пријаве на порталу Управе за трезор уносити ЈМБГ, бирати факултет, уносити број мобилног телефона како би били обавештени када је картица готова, а бираће и експозитуру банке Поштанска штедионица где желе да преузму картицу.
"Нова студентска картица ће бити потпуно бесплатна, биће платна, а служиће и као идентификациона", написао је Мали и позвао све студенте да се пријаве за картицу.
Министар је нагласио и да ће за студентску картицу моћи да се пријаве сви студенти акредитованих факултета и академија у Србији, како државних, тако и приватних.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.