Izvor: RTS, 22.Avg.2023, 15:04

Директор школе "Др Драган Херцог": Биће направљен посебан план рада са К. К.

Директор Основне школе "Др Драган Херцог" Зоран Алексић потврдио је да ће малолетни К.К. који је извршио масовно убиство у школи "Владислав Рибникар" наставити образовање у тој установи.
Алексић је рекао да се чека "да се у наредних неколико дана >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << заврше административне процедуре око доласка К.К. у школу".
Додао је да ће затим, у сарадњи са лекарима, бити направљен план за К.К. који ће обухватати начин и методе рада.
"Наш рад зависи од мишљења лекара, јер ми радимо са децом која су болесна, и то није случај само у случају К.К. већ уопште", објаснио је Алексић.
Министарка просвете Славица Ђукић Дејановић рекла је у понедељак да ће малолетном К.К. бити омогућен завршетак основног образовања у школи "Др Драган Херцог", пошто је, како је рекла, основно образовање по закону обавезно.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.