Izvor: RTS, 04.Avg.2023, 20:41

Протест због смрти дечака од струјног удара отказан на молбу породице

Због молбе породице тринаестогодишњег дечака, који је страдао од стујног удара у Бачкој Паланци, отказан је протест испред зграде општине Бачка Паланка, сазнаје РТВ.
Нови протест испред зграде општине Бачка Паланка био је заказан за вечерас у >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 19 часова, али је отказан на молбу породице дечака А. М. који је у понедељак страдао услед струјног удара, сазнаје РТВ.
Како се наводи, сестра дечака огласила се на друштвеним мрежама и у име породице замолила организаторе да се прекине са протестима.
Грађани су јуче протестовали испред зграде општине Бачка Паланка због смрти 13-годишњег дечака. На истом месту, покушавајући да склони каблове под напоном, седам дана раније погинуо је и дечаков деда.
Дечаков отац је, према писању медија, рекао да је проблем са кабловима пријављен 27 пута, а Електродистрибуција Србије саопштила је да су смењени диспечери и руководилац погона у Бачкој Паланци.
Мештани Бачке Паланке су огорчени и траже одговорност надлежних и смену председника општине.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.