Izvor: RTS, 31.Jul.2023, 16:39

Прикупљен новац за школовање Новопазарца Омера Миховића на Оксфорду

Прикупљено је 70.000 евра, који су били неопходни да Новопазарац Омер Миховић упише прву годину студија на Универзитету у Оксфорду.
Омер Миховић ће на тој британској високошколској установи студирати молекуларну и ћелијску биохемију.
Он је за >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << РТС рекао да је захвалан свим људима широм Србије који су му помогли да оствари свој сан:
“Oво је један невероватан подухват прво за особу мојих година, а и за нашу заједницу и за нашу земљу. Морам да признам да сам веома поносан и да ми је веома драго , не само због тога што сам срећан што ћу ја отићи на факултет већ и зато сто смо ми као заједница не само у Новом Пазару, не само ми у Санџаку, већ и цела Србија. Било је много подршке из Београда из Новог Сада из других градова. Ја ,ако буде било места за мене, драге воље бих се вратио. Ја сам велики патриота поготово локал патриота.”

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.