Izvor: RTS, 22.Jul.2023, 06:09

Смена сунца и облака, непогоде могуће и данас

Након сунчаног пре поднева, после подне, увече и током ноћи нестабилно са пљусковима и грмљавином, као и условима за непогоде са јаким и олујним северозападним ветром, понегде и градом. Јутарња температура од 17 до 21 степен, највиша днева од 29 на северу до 36 на југу. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
Са облацима стиже и мало свежији ваздух и највише на северу спушта температуру.
Променљиво облачно уз дуже сунчане интервале, нарочито на југу Србије, и ређу појаву краткотрајних пљускова са грмљавином.
У северним, западним и централним крајевима касно после подне, увече и током ноћи нестабилно са пљусковима и грмљавином, као и условима за непогоде са јаким и олујним северозападним ветром, понегде и градом.
 Најнижа температура од 17 до 21, a највиша дневна од 29 на северу до 36 степени на југу Србије.
У Београду током дана сунчано, а увече услови за олују. Температура до 29 степени.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.