Izvor: RTS, 15.Jul.2023, 11:51

Влада Србије: Нова транша хуманитарне помоћи Украјини

Влада Републике Србије усвојила je више одлука које се тичу помоћи поводом потреба за превазилажење хуманитарне катастрофе у Херсонској области Украјине. 
Нова транша хуманитарне помоћи овој земљи између осталог обухватаће донацију робе и лекова >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << из Републичке дирекције за робне резерве  и робе из Комесиријата за избеглице и миграције, саопштила је Влада Србије.
Такође, Влада Републике Србије једонела закључак којим се одобрава привремена заштита за прихват држављана Украјине погођених ситуацијом у Херсонској области.
Уједно, као додатни вид подршке, овог лета ће бити организован спортско - рехабилитациони камп за омладинске и дечје екипе Фудбалске академије "Динамо" из Кијева.
Влада Републике Србије је одобрила средства за оранизацију летњег кампа, који ће покрити смештај, исхрану, одржавање тренинга и фудбалских утакмица.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.