Izvor: RTS, 12.Jul.2023, 11:36

Ухапшен због претњи да ће убити бившу супругу у Бору, изречена забрана приласка

Мушкарац из околине Бора осумњичен да је након краће расправе са бившом таштом претио да ће убити њену ћерку, тј. своју бившу супругу.
 
Полиција у Бору ухапсила је В. П. (31), из околине Бора, због основа сумње да је извршио кривично дело насиље >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << у породици, саопштио је МУП.
Како се наводи, он се сумњичи да је након краће расправе са својом бившом таштом претио да ће убити њену кћерку, односно своју бившу супругу.
В. П. је одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Основном јавном тужилаштву у Бору.
Полиција му је, у складу са Законом о спречавању насиља у породици, изрекла хитну меру, привремену забрану да контактира жртву насиља и да јој прилази.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.