Izvor: RTS, 09.Jul.2023, 21:50

Троје повређених у ланчаном судару на ауто-путу код Змајеве пумпе

 Три особе су повређене вечерас у ланчаном судару на ауто-путу Београд-Загреб у смеру ка граду код Змајеве пумпе, у висини Икарбуса, речено је Танјугу у МУП-у.
У судару су учествовала два путничка возила и један камион, а три особе које су се жалиле >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << на повреде збринуле су екипе хитне помоћи.
Аутомобил СУВ марке "ауди" и друго возило су од силине удара у потпуности уништени, док је на камиону причињена мања материјална штета.
Због судара је на том делу ауто-пута формирана дугачка колона.
ИЗ ЈП "Путеви Србије", у међувремену, саопштено да се на ауто-путу Е-75, петља Аеродром-петља Змај, у висини Икарбуса, у смеру ка Београду, због незгоде, саобраћај одвија успорено једном саобраћајном траком и паралелним коловозом поред ауто-пута од насеља Радио Фар ка Икарбусу. 

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.