Izvor: RTS, 08.Jul.2023, 10:27

Хипернет је центар кућне забаве – садржај надохват руке, брз интернет и лака инсталација

Годину и по дана од појаве на тржишту кабловских оператора, Хипернет сваког дана стиче све већи број корисника. Хипернет је дизајниран као центар кућне забаве где свако може наћи понешто за себе.
Менаџер Сегмента фиксних услуга у Јетелу (Yettel) Слободан >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Папaк каже да су главни разлози због којих Хипернет сваког дана стиче све већи број корисника – брз интернет, квалитетан садржај и понуда.
"Хипернет је платформа са чијим смо развојем, заправо, тек почели. Након годину и по дана на тржишту, реакције корисника су генерално добре и захвални смо на прилици и поверењу које су нам указали, као и на свакој повратној информацији. Понудили смо другачије искуство са интернетом који је увек оптички, брз и стабилан, као и разноврстан ТВ садржај. Хипернет је дизајниран као центар кућне забаве где свако може наћи понешто за себе. Тренутно у понуди имамо 160 канала и тај број ће сигурно да расте”, рекао је Папак.
Садржаји тематски сортирани да корисницима буду надохват руке ТВ платформа дизајнирана је тако да корисницима понуди оно што је у складу са њиховим савременим навикама по угледу на највеће глобалне играче у дистрибуцији видео-садржаја Netflix, YouTube и HBO.
"Све то се огледа у иновативном начину организације наше ТВ платформе, где су сви садржаји тематски сортирани са основном идејом да сваком кориснику садржај који је релевантан за њега буде надохват руке", објашњава Папак.
Поред одличног протока и разноврсног видео-садржаја, уз сет топ бокс уређај корисници могу да инсталирају на платформу било коју апликацију са андроид ТВ продавнице, што сваки телевизор претвара у смарт ТВ.
Интернет покривеност читавог домаћинства Фокус је стављен и на интернет покривеност читавог домаћинства.
"Интернет који корисник добије кроз Хипернет је увек и само оптички, обезбеђује најбољу поузданост везе, верну брзину, а поред тога смо гледали да кроз добра техничка решења осигурамо добру покривеност читавог домаћинства било да је у питању кућа или стан", објашњава Папак.
Инсталација са што мање бушења и каблирања Наводи и да је корисницима процес инсталације веома битан при одлуци ког оператора ће одбрати.
"Потрудили смо се да тај процес буде што више у складу са оним што корисник жели, тако да код инсталације корисник бира и дан и време када ће се она обавити, а наши инсталатери су обучени да стан са што мање бушења и каблирања оставе у онаквом стању каквим су га затекли", наводи Папак.
Поручује и да настављају са улагањем у развој Хипернета. "Циљ нам је да корисници осете све предности дигиталне телевизије и стабилне оптике, да препознају Хипернет као најбољу опцију и буду задовољни нашом услугом“, нагласио је Папак.
Осим планова који су фокусирани на даљи развој Хипернета и ТВ платформе, Yettel истовремено наставља да улаже и на пољу одговорног пословања. Као 100 одсто зелена мрежа, пету годину заредом освојио је UMLAUT Best in Test признање за квалитет, а уз пола милиона рециклираних мобилних уређаја корисници могу да активирају и еко бонус за рециклажу папира и пластике.
Од прошле године, Yettel апликација садржи и Yettel шопинг платформу за попусте, као и Зелене стазе које могу да користе и они који нису Yettel корисници.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.