Izvor: RTS, 04.Jul.2023, 08:05

Два месеца од масовних убистава у околини Младеновца и Смедерева

Навршавају се два месеца од масовних убистава у селима Мало Орашје и Дубона у околини Младеновца и Смедерева, када је убијено осам, а рањено 14 особа. Повредама је крајем јуна подлегла још једна особа. Осумњичени за напад У. Б. признао је извршење кривичног дела. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
У масовним убиствима која су се догодила 4. маја у селима Мало Орашје и Дубона у околини Младеновца и Смедерева убијено је осам, а рањено 14 особа.
У ноћи између 4. и 5. маја, 20-годишњи У. Б. је хицима из аутоматског оружја, лишио живота осам особа у Дубони и Малом Орашју.
Повредама је 23. јуна подлегао још један младић који је био рањен у Малом Орашју.
Он је признао извршење кривичног дела, односно да је на три локације аутоматском пушком пуцао на више особа које су се налазиле у групи. У. Б. се налази у притвору који му је одређен 6. маја.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.