Izvor: RTS, 01.Jul.2023, 18:18

Поплављен аеродром у Тивту; Милатовић: Катастрофа, другу реч немам

Велика количина кише, јак ветар и удари громова направили су велике проблеме у Тивту. Већи део града остао је без струје, док је кров зграде терминала на Аеродрому Тиват почео да прокишњава. Председник Црне Горе Јаков Милатовић истиче да је таква ситуација неприхватљива >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за Црну Гору као туристичку земљу.
Невреме и удари громова у Тивту проузроковали су проблеме у напајању електричним енергијом, па је већи део града остао без струје.

Због обилних падавина, кров зграде терминала на Аеродрому Тиват почео је да прокишњава.
На видео-снимцима са друштвених мрежа може се видети да је аеродром у Тивту поплављен.
Огласио се и председник Црне Горе Јаков Милатовић који је на Фејсбуку написао да је таква ситуација неприхватљива за Црну Гору као туристичку земљу.
"Ово је катастрофа. Другу реч немам. Неодлучност Владе – и ове и оних пре ове – да се коначно донесе одлука шта да се ради са аеродромима Црне Горе доводи до оваквог стања, које је неприхватљиво за Црну Гору као туристичку земљу", написао је Милатовић на Фејсбуку.
Истакао је и да сматра да би нова влада морала приоритетно да донесе одлуку о развоју и улагању у аеродроме, да ли издвајањем из буџета или стратешким партнерством.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.