Izvor: RTS, 23.Jun.2023, 06:03

Пре подне сунчано и топло, после подне јаче наоблачење, пљускови и олујни ветар

Пре подне претежно сунчано, после подне променљиво облачно са локалним пљусковима и грмљавином. Интензивни пљускови и олујни ветар очекују се на подручју северне и западне Србије. Најнижа температура од 16 до 24, а највиша од 32 до 36 степени. РХМЗ упозорава на јаче >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << наоблачење са кишом, јаким и олујним ветром и појавом града и на подручју Београда.
Петак ће бити најтоплији дан од почетка јуна. Освежење, веома изражено, стиже крајем дана.

После подне и увече у северним и западним крајевима Србије се очекује јаче наоблачење са кишом и пљусковима са грмљавином, јаким и олујним ветром и појавом града у зони најинтензивнијих пљускова, као и већом количином падавина за кратак временски период (20 до 30 мм), наводи се у упозорењу РХМЗ-a.
РХМЗ упозорава на јаче наоблачење са кишом, јаким и олујним ветром и појавом града и на подручју Београда.
За данас је прогнозирана и веома висока вредност УВ индекса, што значи да се треба клонити сунца. Ако већ излазите, потребно је предузети одговарајуће мере, попут наношења заштитног фактора, облачења у широку одећу светле боје и ношења шешира са великим ободом.
Заштитни фактор се наноси најмање 15 минута пре изласка напоље, а треба га поново наносити на свака два сата, чешће при обилнијем знојењу, и након сваког боравка у води.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.