Izvor: RTS, 12.Jun.2023, 22:13

Брнабићева у Лондону са Стјуартом Пичом

Премијерка Ана Брнабић састала се у Лондону са специјалним изаслаником премијера Уједињеног Kраљевства за Западни Балкан Стјуартом Пичом.
Ана Брнабић је на свом Инстаграм налогу објавила фотографију са Пичом са сусрета у Дому лордова британског >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << парламента. За вечерас је планирана и вечера премијерке са Пичом.
Премијерка Брнабић борави у дводневној посети Лондону, где је учествовала на панелу под називом ”Шта је будућност дигитализације?”. 
Она ће се сутра састати са државним секретаром за спољне послове Уједињеног краљевства Џејмсом Клеверлијем, државним секретаром Уједињеног Краљевства за енергетску безбедност и нулту емисију Грантом Шапсом, председницом ЕБРД-а Одил Рено Басо, као и са председавајућом Посланичке групе пријатељства са Републиком Србијом, Џеки Дојл Прајс.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.