Izvor: RTS, 12.Jun.2023, 10:49

Вучић: Договорена нова велика немачка инвестиција у Чачаку

Председник Србије Александар Вучић најавио је нову, велику немачку инвестицију у Чачку, истичући да су договорени детаљи око улагања 90 милиона евра у "greenfield" инвестицију.
Александар Вучић, на Инстаграм профилу buducnostsrbijeav саопштио је да >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << су јутрос у Председништву Србије договорени последњи детаљи око улагања најмање 90 милиона евра у "greenfield" инвестицију.

"Људима у центру Моравичког округа желим да саопштим да ћемо до октобра положити камен темељац за нову, изванредну, изузетну немачку фабрику која ће запослити 800 људи са веома високим платама за запослене. Припада аутомобилској индустрији", рекао је Вучић у видео-поруци.
Председник се захвалио његовим сарадницима Јоргу Хöскенсу и Данилу Цицмилу на марљивом и посвећеном раду.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.