Izvor: RTS, 22.Maj.2023, 09:35

Потрага за полицијским службеником осумњиченим за убиство у Прибоју и даље у току

У Прибоју је и даље у току потрага за полицијским службеником И. А. који се сумњичи да је насмрт претукао суграђанина и који је побегао с лица места. Ухапшене три особе због сумње да су помогле осумњиченом за убиство након извршења кривичног дела. Општина Прибој >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << за сутра прогласила дан жалости, када је и сахрана убијеног суграђанина.
Осумњичени И. А., који је био ван дужности, терети се да је, око поноћи, у једном угоститељском објекту у Прибоју, задао више удараца тридесетпетогодишњем мушкарцу који је пао и, како се сумња, ударио главом о шанк.

Тридесетпетогодишњак је од задобијених повреда преминуо у болници у Прибоју.
Осумњичени је побегао с лица места и за њим је била расписана потрага.
Општина Прибој за сутра је прогласила дан жалости, када је и сахрана убијеног суграђанина.
Ухапшена тројица мушкараца у Пријепољу, сумња се да су помогли осумњиченом за убиство
Полиција је у Пријепољу, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Ужицу, ухапсила М. С. (1997), Н. Г. (2001) и М. А. (1958), сви из Прибоја, због постојања основа сумње да су извршили кривично дело помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела, саопштено је из МУП-а.
Они се сумњиче да су И. А. помогли да побегне након извршеног кривичног дела.
Осумњичени И. А. (28) припадник је Министарства унутрашњих послова на служби у Београду, а у родни Прибој дошао је на викенд.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.