Izvor: RTS, 20.Maj.2023, 13:46

Вучић: Желели смо да укажемо поштовање народу и грађанима Црне Горе

Председник Александар Вучић изјавио је да је доласком у Подгорицу на полагање заклетве новог председника Јакова Милатовића желео да укаже поштовање народу и грађанима Црне Горе.
Александар Вучић је присуствовао полагању заклетве и инаугуралном >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << говору новог председника Црне Горе Јакова Милатовића.

"Желели смо као Република Србија да укажемо поштовање народу и грађанима Црне Горе и присуствовао сам полагању заклетве и инаугуралном говору. Желим Црној Гори све најбоље у будућности, народу и грађанима такође. У Србији ће увек имати искреног пријатеља и партнера и то је све", рекао је председник Вучић.
На питање о утисцима сусрета са Милатовићем, рекао је да је већ више пута разговарао са њим.
Разговарао сам и јутрос и већ више пута телефоном са новим председником Црне Горе, рекао је Вучић.
Вучић је, на свом Инстаграм налогу buducnostsrbijeav, поручио да је Србија, као и увек до сада, посвећена јачању политичког дијалога и свеобухватне сарадње са Црном Гором на добробит свих наших грађана и целог региона.
"Председнику Црне Горе Јакову Милатовићу пожелео сам да са много труда и енергије, за коју знам да ће му бити потребна, обавља ову часну и одговорну дужност, уверен да ћемо заједно радити на јачању партнерства и добрих односа Србије и Црне Горе", навео је председник Вучић.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.